Convergència Terrassa reivindicarà a Madrid el IV Cinturó i una nova estació

La candidata al Congrés, Lourdes Ciuró, recull les peticions locals per dur-les al Congrés a partir del 26-J

La Torre
04 de juny del 2016
Actualitzat a les 7:56h
Els regidors de Miquel Sàmper i Daniel Nart, juntament amb la candidata terrassenca Montserrat Caupena, número 15 al Congrés, han exposat a la candidata Lourdes Ciuró, número 3 al Congrés per Convergència, les principals reivindicacions de la ciutat per traslladar-les al Congrés en la nova legislatura.

En Miquel Sàmper ha presentat les inversions pendents, especialment en matèria d’infraestructures, més importants de l’Estat que afecten directament o indirectament a Terrassa:
- B-40 passarel·la al camí de Can Gonteres i accesos al pont.
- B-40 construcció del tram entre Olesa i Viladecavalls.
- B-40 construcció del tram Terrassa-Granollers.
- Construcció de l’estació Terrassa Oest.
- Construcció de la línia orbital ferroviària.
- Connexió de l’AP-7 amb l’A-2.
- Intercanviador de l’Hospital General.
- Intercanviador de Barberà que ha de permetre la connexió de la línia R8 amb la línia R4 de Rodalies.
- Túnel de Montcada.

Altres reivindicacions més generals que el grup parlamentari portarà a Madrid són: fomentar la promoció econòmica millorant les condicions dels autònoms, major inversió en educació, reduir l’IVA cultural o canviar la fiscalitat actual que ofega a les entitats esportives.

Per la candidata Lourdes Ciuró la voluntat de Convergència és “posar de manifest que encara cal anar a Madrid per defensar el que necessiten els catalans i les catalanes mentre treballem per assolir la independència. La nostra voluntat és anar a Madrid a ser útils i portar les reivindicacions del territori”. Ha afegit que per defensar Catalunya s’ha d’anar on faci falta i que el compromís de Convergència és treballar per la cohesió social i el creixement econòmic. I ha acabat afirmant que “només per la via dels fets aconseguirem defensar Catalunya i això en aquests moments passa per anar a votar”.