Un projecte reconverteix l'antic Vapor Ros de Terrassa en un club de boxa

Daniel Aragonés, alumne de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Terrassa, guanya un premi gràcies al seu disseny en que transforma part de la fàbrica tèxtil en un equipament esportiu

Imatge del disseny projectat per Daniel Aragonés
Imatge del disseny projectat per Daniel Aragonés | Foto: Aj. Terrassa
La Torre
03 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:57h

Daniel Aragonés, segon per la dreta, premiat pel Col·legi de Dissenyadors Foto: Aj. Terrassa


Daniel Aragonés, alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny d’interiors de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, és el guanyador del primer premi de la 16ª edició dels guardons organitzats pel Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

El seu projecte, Versus, és una proposta de reconversió d’una part del antic Vapor Ros de Terrassa en un club de boxa. L’atmosfera singular d’aquest espai fabril es transforma mitjançant una subtil intervenció en un espai de trobada al voltant d’aquest esport. La intervenció que proposa Aragonés dinamitza una àrea central oblidada per la ciutat i en conserva el seu caràcter de l’època industrial tèxtil de Terrassa.

L’espai, diàfan, modulat pels pilars de fossa, amb voltes catalanes i grans finestrals, s’emfatitza amb la col·locació del volum central de fusta a mitja alçada, amb diferents serveis. L’acte de lliurament va tenir lloc el passat dimarts 31 de maig, a la Casa Golferichs de Barcelona.
 

Imatge del disseny projectat per Daniel Aragonés Foto: Aj. Terrassa