La Casa Vapor Gran Mútua Terrassa celebra el seu primer aniversari

Joaquim Verdaguer, La Corranda, els Bastoners de Terrassa i els Bergants del Campus de Terrassa participaran en l'acte festiu

La Torre
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:14h
Casa Vapor Gran MútuaTerrassa va obrir les seves portes el mes de juny de 2015. Impulsada per la Fundació Vallparadís, la residència aprofundeix en el serveis destinats a l’atenció de la gent gran, a les persones amb dependència i avança en el concepte d’atenció centrada en la persona.

Aquest divendres, 3 de juny, Casa Vapor Gran ha preparat un programa d’activitats molt especial per als seus residents, familiars i per a tots aquells ciutadans que vulguin participar en la celebració del primer aniversari.

La jornada s’obrirà a les onze del matí amb la conferència Història de la fàbrica Vapor Gran que anirà a càrrec del terrassenc Joaquim Verdaguer. Per la tarda el Centre ha programat una cantada de cançons populars pel grup La Corranda i tot seguit a l’exterior de la residència els Bastoners de Terrassa oferiran un petit espectacle. Per finalitzar, la colla castellera dels Bergants del Campus de Terrassa formaran 1 o 2 pilars de 4 més un castell de 6.

Amb capacitat total per 131 residents i 20 usuaris de centre de dia, Casa Vapor Gran compta amb la garantia de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, que ofereix un servei d'atenció contrastat al llarg de 25 anys en centres d'arreu de Catalunya. La connexió amb l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i amb el Centre Sociosanitari Vallparadís garanteix serveis sanitaris d’ alta qualitat i especialització.