Oliver Ballabriga, nou tècnic del CP San Cristóbal de Terrassa

L'entrenador arriba provinent de l'Avià, equip que milita a Primera Catalana

La Torre
02 de juny del 2016
No ha passat ni un dia després que el CP San Cristóbal donés a conèixer que Quique Castro renunciava a continuar al capdavant de la banqueta del primer equip de futbol masculí, que l'entitat ja ha donat a conèixer el seu substitut. Serà un vell conegut per a l'aficionat terrassenc: Oliver Ballabriga.

El nou entrenador arriba provinent de l'UE Avià, amb el qual ha acabat en la dotzena posició al Grup 1 de Primera Catalana amb 46 punts en la seva primera temporada al club. Anteriorment havia estat al juvenil de Divisió d'Honor de l'UE Cornellà i abans d'això va estar onze temporades al futbol base de l'Unió Jàbac i Terrassa, on va finalitzar amb el Juvenil de Divisió d'Honor.

El club afirma que Oliver Ballabriga era la seva primera opció ja que es tracta d'un tècnic jove, conegut al futbol català i de base i amb arrels a l'Unió Jàbac i Terrassa, club amb el qual es treballa de manera conjunta després de l'acord esportiu de les dues entitats. Ballabriga ha signat per una temporada. En els propers dies es farà la presentació oficial.