Laia Bou i Marina Peñafiel participen a la Copa d'Alemanya de patinatge

D'esquerra a dreta, Marina Peñafiel, l’entrenadora Alba Pérez i Laia Bou
D'esquerra a dreta, Marina Peñafiel, l’entrenadora Alba Pérez i Laia Bou | Foto: CNT
La Torre
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:25h

D'esquerra a dreta, Marina Peñafiel, l’entrenadora Alba Pérez i Laia Bou Foto: CNT


Les patinadores del Club Natació Terrassa Laia Bou i Marina Peñafiel van prendre part la setmana passada en la Copa d’Alemanya que va tenir lloc a  Friburg. Aquesta prestigiosa competició internacional va aplegar prop de 220 patinadors de les categories sènior, júnior, juvenil i cadet de vint països diferents.

Laia Bou va intervenir en categoria juvenil, en la qual va obtenir el quinzè lloc amb 141,2 punts. L’egarenca va signar una actuació notable, amb errades mínimes, que no va ser prou valorada pels jutges. Va executar la primera figura, el rocking interior endavant, no del tot rodona, fet que va condicionar la resta de la seva intervenció. Les altres figures del programa van ser el canvi doble tres exterior enrere, el bucle interior enrere i el canvi bracket exterior endavant. 
El triomf va recaure en l’alemanya Alina de Silva, amb 160,9 punts, per davant de la italiana Federica Peruzzi, segona amb 158,6. El bronze va correspondre a la també italiana Arianna Lelli, que en va sumar 154,3. 

Al seu torn, Marina Peñafiel va classificar-se en setzè lloc en categoria júnior amb un total de 122,2 punts. La terrassenca va executar prou bé la primera i la tercera figura, el rocking exterior endavant i el canvi bucle exterior enrere, però no va mostrar-se tan encertada en la segona, el paràgraf doble tres exterior enrere, i especialment, en la quarta, el paràgraf bracket exterior endavant, on va cometre una errada considerable que va ser penalitzada pels jutges.

L’argentina Giselle Soler va fer-se amb el títol amb 161,6 punts, tot superant la italiana Chiara Mattei, que en va aconseguir 153,6. El bronze va recaure en l’alemanya Eleonora Tissen amb 150,7.

Proves de certificat

D'altra banda, el CN Terrassa va acollir dissabte passat proves d’Iniciació A i Certificat de patinatge artístic, en les quals cinc patinadores del club van aconseguir el títol d’aptes. Joana Peñarroya va superar les proves de categoria Certificat, de manera que accedeix a categoria de competició. Al seu torn, Núria Ponce, Dafne Fonseca, Paula Pérez i Marina Zalaya van aprovar les proves d’Iniciació A.