Juan Manuel Mas renova per dos anys més amb el CD Terrassa Hockey

L'andalús seguirà com a director tècnic i entrenador del primer equip

per La Torre, 2 de juny de 2016 a les 12:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El president Marià Lara amb l'entrenador Juan Manuel Mas Foto: CDTH


Juan Manuel Mas continuarà com a director tècnic i màxim responsable del primer equip del CD Terrassa Hockey les dues properes temporades, així ho ha anunciat aquest dimecres el club egarenc.


El tècnic d'origen andalús i el club de les Pedritxes han arribat a un acord que el vincula a l'entitat fins al 31 de maig de 2018. Mas ha completat amb èxit una primera campanya en què ha arribat a l'objectiu de tornar al CD Terrassa a la màxima categoria del hockey masculí espanyol. En aquest darrer mes, la junta directiva de l'entitat de Les Pedritxes, encapçalada per Marià Lara, i el tècnic, han tingut diverses reunions per poder concretar el preacord existent.

Quan Mas va arribar al Terrassa el seu compromís es perllongava inicialment per un any, tot i que existia la possibilitat d'ampliar el contracte dos anys més. Aquesta opció s'ha concretat i aquesta setmana, el tècnic va signar la seva renovació com a director tècnic del CD Terrassa per a les campanyes 2016-2017 i 2017-2018.


El president del CD Terrassa, Marià Lara, es mostrava satisfet pel compromís assolit. "Durant aquest primer any tant nosaltres com el Juanma ens hem conegut. L'experiència ha estat molt positiva i per això ha existit una voluntat d'ambdues parts per aconseguir un compromís. Al final s'ha concretat aquest desig en una pròrroga del contracte per dues temporades més ". Juan Manuel Mas s'expressava en termes similars. "Quan vaig rebre la primera trucada del CD Terrassa no vaig dubtar ni un instant a poder parlar amb el club i buscar un acord. Per a un entrenador ser el màxim responsable tècnic d'una entitat com el CD Terrassa és un veritable somni. El pes de la seva història i la possibilitat de viure una experiència tan especial com entrenar un equip de Terrassa en una ciutat en la que el hockey es viu de forma diferent és un veritable privilegi per a una persona com jo, que estima aquest esport". Per aquestes condicions, Mas afegia, que "des del principi la intenció era poder seguir a Les Pedritxes. Ja sóc un "vermell" més i l'objectiu és seguir fent créixer a aquest club".

Repte "complicat" però molt "il·lusionant"


Després del retorn a la Lliga de Divisió d'Honor "A", una circumstància que pràcticament es va assegurar en l'inici de la segona volta, el CD Terrassa ja està treballant en aquest retorn a la màxima categoria. Lara considera que la renovació de Juan Manuel Mas és un pas determinant en la "continuïtat i el reforç d'un projecte esportiu que es centra en mantenir a un grup de jugadors molt joves que tenen una gran qualitat i un esplèndid futur. La temporada passada vam haver de realitzar un canvi i lògicament el nostre desig és apostar per la continuïtat com a camí per assolir els nostres èxits ". El president del CD Terrassa subratllava que "tenim una planificació esportiva que passa per fer madurar a uns jugadors molt joves i per a això és fonamental la continuïtat en els sistemes de treball i en la filosofia de joc. És el mateix concepte que hem aplicat a l'equip femení, que ha tingut un excepcional retorn a Divisió d'Honor".

Juan Manuel Mas admet que el repte és complicat però es mostra molt il·lusionat. "Després d'un any la veritat és que ja conec perfectament la filosofia i les interioritats del CD Terrassa. Sabem que per a nosaltres no serà fàcil l'objectiu de mantenir-nos en l'elit, però estem treballant per aconseguir situar-nos entre els millors ". Mas incidia en "la qualitat del grup amb el qual estem treballant i sobretot en la importància de continuar amb la tasca que s'ha realitzat fins al moment. La plantilla, quan encara no s'ha acabat aquesta temporada, ja té la tranquil·litat de saber que seguirà treballant la propera campanya amb la base de la tasca que ja s'ha fet aquest any ".

A més de la responsabilitat al capdavant del primer equip del CD Terrassa, Juan Manuel Mas desenvoluparà la seva tasca com a director tècnic, amb una especial atenció al capítol de formació d'entrenadors que treballen a l'escola d'hoquei, el veritable puntal de l'entitat.

 

Participació