Viladecavalls inicia un projecte de cooperació cultural amb Torí

La Torre
02 de juny del 2016

El director de la Rete Italiana di Cultura Popolare, Antonio Damasco, amb el regidor de Cultura, Jesús Porres Foto: Aj. Viladecavalls


Aquest dilluns 30 de maig, va tenir lloc a Viladecavalls la primera trobada amb el Director de la Rete Italiana di Cultura Popolare, Antonio Damasco, amb el regidor de Cultura, Jesús Porres, per iniciar un projecte de cooperació cultural internacional entre la ciutat de Torí i l'Ajuntament de Viladecavalls.

La "Rete" és un organisme format per institucions públiques i privades que promou diferents accions destinades a identificar, protegir i difondre les diferents expressions de la cultura popular italiana.

El projecte té com a objectiu principal presentar i difondre la cultura local del municipi al Festival dell'Oralità Popolare el pròxim mes d'octubre, i a la vegada, acollir una mostra de cultura popular italiana durant les Festes de Sant Martí.

Amb aquesta col·laboració l’Ajuntament aconsegueix dinamitzar la cultura popular i promou la mobilitat d’artistes i artesans locals.