Quique Castro deixa de ser l'entrenador del CP San Cristóbal de Terrassa

No renova i abandonarà el club a final de temporada, per decisió pròpia.

La Torre
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:15h
Quique Castro, ex-jugador i entrenador del club, va comunicar ahir dimarts al president, Miguel Àngel Moreno, la seva decisió d'abandonar el primer equip una vegada finalitzi la temporada.

Quique Castro va ser jugador del futbol base del CP San Cristóbal fins arribar a debutar amb el primer equip, després va marxar a altres clubs del futbol català, per retornar al cap d'uns anys com a entrenador del cadet, més tard es va fer càrrec del juvenil A, amb el que va aconseguir l'ascens a la Divisió Preferent, i finalment es va fer càrrec del primer equip durant aquestes dues últimes temporades, amb l'ascens final a primera catalana.

La direcció esportiva i directiva del club li va oferir aquest inici de setmana la renovació per una temporada mes, però Quique Castro va comunicar la seva decisió de no continuar al club. Li va comentar que la decisió era personal, perquè considerava que havia completat un cicle a la institució després de 6 temporades en diferents categories i que era el millor moment per canviar d'aires i provar nous reptes.