Anna Esteve triomfa al Trofeu Leotron d'esgrima

La tiradora egarenca Anna Esteve
La tiradora egarenca Anna Esteve | Foto: CECT
La Torre
01 de juny del 2016
Diumenge es va celebrar a Barcelona la IV edició del Trofeu Leotron d'esgrima. Aquesta cita, orientada als esgrimistes absoluts de nivell oci, és organitzada amb molta iniciativa per l'Assosiazione Sportiva Circolo Calcio, entitat vinculada a l'Scuola Italiana Maria Montessori de Barcelona.
 
El Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa hi va ser present amb la tiradora Anna Esteve, en la modalitat d'espasa femenina. Esteve va pujar al podi més alt després d'enfrontar-se, durant quatre hores de competició a tiradors masculins i femenins, ja que en tractar-se d'un torneig d'oci, les fases preliminars es disputen de forma mixta. Finalment, en les eliminatòries, ara sí segregades per gèneres, va anar imposant-se a les seves rivals fins arribar a la gran final, on es va trobar la seva amiga i ex-companya de club, la potentíssima Emma Fernàndez.
 
Subratllar que ambdues tiradores van ser formades pel mestre egarenc Agustí Gasset al Club Llor de Sant Boi. Amb l'arribada de Gasset a Terrassa, Esteve va seguir els passos del seu mestre i va incorporar-se a la disciplina egarenca, mentre que Fernàndez va optar per fitxar pel club d'Esgrima SAM de Barcelona, on gaudeix de major estructura i mitjans.
 
Després d'una emocionant final, Anna Esteve va aconseguir mantenir la iniciativa contra tota la força i empenta de l'Emma Fernàndez, i va acabar imposant-se contra pronòstic, per la mínima, en un assalt ajustadíssim que va acabar 15 a 14.
 
Aquesta victòria és una veritable injecció de moral i confiança per la tiradora de Terrassa de cara al repte del Campionat de Catalunya Absolut, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el proper 19 de juny.