Per conèixer a fons el mNACTEC Terrassa Google ho posa fàcil

Google Street View descobreix les entranyes del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa

Funcionament del Google Art Project
Funcionament del Google Art Project | Google Art Project
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:41h

Un total de 24 museus catalans s'han sumat al projecte Google Art Project, un projecte que permet mostrar les seves col·leccions i recorreguts en línia, afegint-se als ja participants Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Episcopal de Vic i Fundació Rafael Masó, a més de 17 monuments catalans presents en Google Street View.

 

MNAC des de Google Art Project. Foto: Google Art Project


Nous museus en línia

Els museus consultables són el Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, la Fundació Joan Abelló de Mollet del Vallès (Barcelona), la Fundació Pau Casals del Vendrell (Tarragona), el Museu d'Art Modern de Tarragona, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa (Barcelona), el Museu Cau Ferrat, el Palau Maricel i el Museu Romàntic de Sitges.

 

Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú Foto: Google Art Project


114 museus i 377 col·leccions

Catalunya té 114 museus registrats i 377 col·leccions obertes al públic, dels quals la gran majoria són de titularitat pública i amb un cost mitjà d'entrada de 2,97 euros, si bé el màxim import és de 23 euros i el més baix d'1,5.

Boya ha posat l'accent en les 3.913 activitats educatives desenvolupades als museus catalans que atresoren 7.464.117 objectes patrimonials, dels quals 1,9 milions estan declarats Bé Cultural d'Interès Nacional.