Els Capdidats de Terrassa 2016 exposaran les seves millors virtuts

Aquest dissabte, les dotze persones escollides pel Casinet de l'Espardenya per convertir-se en el Capgròs de l'Any defensaran la seva candidatura

La Torre
04 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:49h
Aquest dissabte els aspirants a ser Capgròs de l'Any tindran l'oportunitat de defensar la seva capdidatura. Són un total de 12 persones, escollides pel Casinet de l'Espardenya, procedents d'àmbits tant diversos com el periodisme, artistes, psicòlegs o la Síndica de Greuges. 

La festa començarà a dos quarts de set de la tarda al Raval de Montserrat des d'on s'iniciarà una cercavila fins a la plaça Vella. Un cop allà, pels volts de les set, s'iniciarà la presentació del Capdidats. A les vuit del vespre serà el torn de les Completes dels grups de Cultura Popular i l'acte es donarà per finalitzat amb el ball dels Ministrils del Raval.

Llista de Capdidats 2016

Òscar Andreu: periodista/humorista radiofònic que triomfa a “La Competència” de RAC1. Cantant de “La banda municipal del Polo Norte”.
 
Manel Arnau: Venedor incansable de cigrons i llenties, i dinamitzador del Mercat de Sant Pere, on és l’ànima de totes les festes i saraus que hi pugui haver.
 
Marc Carbonell: Responsable de “La casa de les boines”, una botiga emblemàtica de Terrassa que compleix 130 anys.
 
Paca Clotet: Carismàtic bateria de Tons i Sons i dels mítics Kansaths però també escalador imparable. El coneixereu perquè sempre porta gorra. Fins i tot per dormir.
 
Esther Gago: Psicòloga, sexòloga, musa de “El Cortijo” i la meitat de l’ànima del Bartinis. Copresentadora de “La nit estèrica” a la Ràdio Municipal.
 
Mireia Gavaldà: Dinamitzadora imprescindible. Fa molts anys que aporta la seva energia a tota mena de mogudes ciutadanes.
 
Isabel Marquès: Síndica de Greuges que ha fet molt bona feina però la política és la política i, si l’haguessin deixat, segurament hauria pogut fer molt més.
 
Karla Ramos: Actriu i membre del grup “Improacatomba”. Va participar al programa “Improshow” de Tv3 i creadora del conegut espectacle “Musikoteràpia” a Factoria.
 
Marta Riu: Antiquària responsable del “1900 Bed and Breakfast Terrassa” decorat a l’estil modernista fins a l’últim detall. Activista cultural inesgotable.
 
Josep Solà: Cap de Protocol de l’Ajuntament i president de l’Associació Catalana de Protocol. És la simpatia personificada i va ser fundador del grup teatral Sink Singlot.
 
Josep Vallhonrat: Personatge inclassificable, patrimoni humanístic de la ciutat. Impulsor de Minyons, dels Diables, de la Pájara i de mil coses més.
 
Ivet Vidal: Cantant i exconcursant de “La Voz” de T5. Impecable telonera de Chenoa al concert de la Festa Major passada.
 
Per a públic escarni: La festa zombie: No cal que Terrassa sigui l’escenari de la trobada més friki de l’any. Si volen veure zombies que vagin al Congrés dels Diputats espanyol.