El càncer centra una exposició i una xerrada a l'Arxiu Tobella de Terrassa

Imatge de la mostra Identitat esculpida
Imatge de la mostra Identitat esculpida | Foto: Mar Hernández
La Torre
01 de juny del 2016

La Fundació Oncolliga i la Fundació Arxiu Tobella, el proper dijous dia 2 de juny, es realitzarà la seu de la placeta de Saragossa, dos actes relacionats amb la malaltia del càncer.
 
D’una banda, a les set de la tarda a la Sala d’actes de l’Arxiu, el Dr. Lluís Cirera, Cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa realitzarà la conferència Immunoteràpia i càncer.

Seguidament, a les vuit del vespre, s'inaugurarà l’exposició fotogràfica Identitat esculpida. Projecte de Mar Hernández Plana que neix de la necessitat d’expressió artística sorgida d’un procés personal de malaltia. Un procés que indubtablement comporta una transformació, no només física sinó en tots els aspectes i facetes personals. Mar Hernández Plana, escultora de professió i vocació, veu com de cop i volta és esculpida tal i com ella sempre ha fet amb les seves obres. En aquesta ocasió no és ella la que mesura i proporciona la figura humana, ella és la dibuixada i mesurada. Identitat esculpida és un recull d’imatges que tracten simbòlicament aquest procés. Les fotografies aborden de forma estètica, tot el que hi ha darrere el càncer de mama; un procés calidoscòpic, viscut. Malaltia, escultura, bicicleta. Vida.