Viatges solidaris en bicicleta a Brasil i Senegal des de Terrassa

L'agència convida al turista a conèixer de primera mà els projectes de desenvolupament local de la mà de Bicicletes sense Fronteres

La Torre
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 7:07h
Aquest dijous 2 de juny, Viajes Bici presentarà la seva nova proposta de viatges solidaris. L’acte tindrà lloc a les 19h a la llibreria La Temerària, carrer de la Unió número 2, de Terrassa.

Viajes Bici neix després d’anys d’experiència organitzant viatges d’aventura per Catalunya amb Trek and Ride. Ara obre nous camins i mostra noves formes de recorre’ls des del convenciment que viure aventures és apte per a totes les edats. Darrerament han estrenat nova web que guiarà al visitant a través de viatges a Amèrica, Europa i Àsia, amb propostes ben atractives adaptades a tots els públics i interessos: cicloturisme, BTT, carretera, e-bike i fins i tot l’opció de bici i vaixell, molt popular al centre i nord del vell continent.

Viajes Bici també destaca per anar de la mà amb l'organització Bicicletes sense Fronteres, que dedica la seva activitat a entregar bicicletes a persones sense recursos per tal que puguin desplaçar-se a l’escola o a la feina. Les bicicletes que es lliuren es munten al seu taller d’inserció laboral, on es creen llocs de treball per a persones en risc d’exclusió
social. 

Amb aquesta nova proposta de viatge a Senegal, Viajes Bici convida al turista a conèixer de primera mà els projectes de desenvolupament local que està liderant BsF en aquest país, a visitar Palmarín i la seva escola, el poblat on té lloc el focus principal d’acció de l’entitat, i l’oportunitat de participar a l’esponsorització de dues bicicletes que s’entregaran a la comunitat.

Canviant de continent i creuant l’oceà, Viajes Bici centra la seva atenció en un altre país que ofereix meravelles desconegudes per a molts: Brasil. En aquesta ocasió es proposa un viatge de descoberta que ens acostarà a projectes de desenvolupament local que vetllen per la supervivència de la cultura i la comunitat afro-brasilenya i que permetrà fins i tot viure l’experiència de plantar un arbre a l’Amazona o conèixer de prop els dofins rosats.