Pau Quemada torna al Club Egara de Terrassa

Golejador i especialista en el penal-córner, arriba al Pla del Bon Aire amb la maduresa adquirida a Bèlgica

La Torre
31 de maig del 2016
Actualitzat el 01 de juny a les 8:13h

Pau Quemada torna al Club Egara onze anys després. El davanter internacional, de 32 anys, ha decidit jugar els últims anys de la seva carrera esportiva al club que el va veure créixer i el va formar com a esportista.

Quemada, golejador i especialista en el penal-córner, arriba al Pla del Bon Aire amb la maduresa adquirida a Bèlgica, on ha triomfat amb el Leuven. Allà va ser nomenat millor jugador de la Lliga la temporada passada i ha aconseguit ser el màxim golejador gairebé tots els anys. A Lovaina ha aconseguit una mitjana de 25 gols per campanya.

El 2005, el davanter internacional, amb més de 175 partits amb la selecció espanyola, va decidir provar altres experiències a nous països, quan va fitxar pel Laren holandès. Aquell any també va participar a la lliga índia i la següent temporada ja va jugar a Leuven. Allà va completar una primera etapa de tres anys, on va guanyar l’única lliga de la història del club belga. De 2009 fins el 2011, va jugar al RC Polo, on també va aconseguir ser màxim golejador de la lliga espanyola les dues campanyes que va ser a Barcelona.

 

Més informació