Recepció oficial a la Generalitat de possibles olímpics de Terrassa

Albert Puig i Patricia Castro, nedadores, i Iñaki Aguilar i Ricard Alarcón, waterpolistes han assistit aquest matí a la jornada

La Torre
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:34h

Recepció oficial a la Generalitat de possibles olímpics de Terrassa Foto: CN Terrassa


Els nedadors Albert Puig i Patricia Castro i els waterpolistes Iñaki Aguilar i Ricard Alarcón han assistit aquest matí a la recepció oficial que ha organitzat la Generalitat de Catalunya per a esportistes catalans classificats per als Jocs Olímpics o per als Jocs Paralímpics o amb serioses opcions de participar-hi.

L’acte ha tingut lloc al Palau de la Generalitat i ha comptat amb la presència del president Carles Puigdemont. Els esportistes han estat acompanyats pel president de l’entitat, Jordi Martín, i per la vicepresidenta Cristina Rey.

Puigdemont els ha desitjat “molts èxits” en la cita brasilera i els ha recordat que són “un referent per a molta gent, de superació, de bona praxi, de feina ben feta que té resultats, de què no hi ha res senzill, i que l’èxit s’ha de mantenir sempre, perquè no n’hi ha prou d’arribar-hi, sinó que s’ha de cultivar, s’ha d’anar mantenint i incrementar”. El president de la Generalitat ha posat en relleu que aquesta condició de referent dels esportistes “ens ajuda a ser un país millor, a fer una societat molt més cohesionada, amb molts més elements de fortaleses interiors per superar etapes difícils, dures, com les que hem viscut i vivim encara”. Puigdemont ha afegit que “quan algú que passa dificultats o té molts problemes veu gent com vosaltres que també ha passat dificultats, fa un esforç i intenta sortir-se’n i superar-ho. L’ajuda és col·lectiva”.   La recepció ha aplegat un centenar d’esportistes, acompanyats d’entrenadors i presidents de federacions, en la qual també han participat el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.   Els Jocs Olímpics d’Estiu se celebraran del 5 al 21 d’agost, i els Jocs Paralímpics del 7 al 18 de setembre, tots dos a Rio de Janeiro.