La Fira Playmobil a Terrassa mostra figures de Hitler i l'exèrcit nazi

L'organitzador, Esplay, és un centre itinerant de lleure en família que es basa en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca

Imatges de Hitler i l'erxèrcit nazi a la Fira de Col·leccionisme Playmobil a Terrassa
Imatges de Hitler i l'erxèrcit nazi a la Fira de Col·leccionisme Playmobil a Terrassa | Cristóbal Castro
La Torre
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:13h

Figures de Hitler i l'exèrcit nazi a la Fira del Col·leccionisme de Playmobil celebrada a Terrassa Foto: Cristóbal Castro

La primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil celebrada a Terrassa va presentar figures d'Adolf Hitler i de l'exèrcit nazi. Molts dels visitants es van escandalitzar en veure "clicks" d'un dels més grans genocides de la història de la humanitat. Les peces les va aportar un dels venedors participants en la jornada, i se situaven al costat d'altres més simpàtiques i sense cap tipus de connotació política.

Després de fer parada a Granollers, Olot, Tarragona, Figueres i Reus, el centre itinerant Esplay va ser el cap de setmana al recinte Firal de Terrassa. Els assistents van gaudir d’una quinzena d'activitats basades en Playmobil i van veure "clicks" de tots tipus, des de tropes romanes, egípcies i franceses fins a pirates del Carib, peons de la construcció, reis, bombers, faraons i personatges de l'oest americà, entre d'altres. Hi havia milers de peces.

El Parxís dels Clowns, l'Oca, o els Escacs Medievals són alguns dels jocs a escala humana on les famílies es van poder divertir. Una de les atraccions van ser unes figures gegants, davant de les quals es van fer fotos les famílies.

Esplay és un centre itinerant de lleure en família que es basa en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil a escala humana. A cada ciutat on se celebra, normalment ubicat en espais vinculats en l'àmbit cultural, es procura crear un ambient on els nens juguen, exploren i adquireixen hàbits i valors.