Fotografies espectaculars a Terrassa del món diminut que ens envolta

Xavier Martínez presenta un nou conjunt d'imatges al Centre Excursionista de Terrassa

per La Torre , 29 de maig de 2016 a les 12:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els ulls de les aranyes fascinen Martínez Foto: Xavier Martínez


Aquest dilluns dia 30 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, el Centre Excursionista de Terrassa inaugura la renovada exposició Un món diminut de Xavier Martínez. Es tracta d'una aproximació personal a l'increïble fotografia de natura anomenada macrofotografia o fotografia macro d'aproximació: els ulls de les aranyes, els pèls d'una mosca, la textura i els colors dels líquens, tot un món diminut que per l'ull humà passa desapercebut i que la fotografia macro desvetlla en tota la seva plenitud.


"Els fotògrafs de natura tenim la sort d'intentar transmetre el nostre sentit conservacionista amb imatges, amb la finalitat que els altres també estimin la natura i la respectin", explica Martínez que afegeix que "per mi tant important és una aranya com un trencalòs, i voldria que tant les imatges d'una o I'altre provoquessin sentiments igual de potents als espectadors ja que tots els éssers vius es mereixen el nostre respecte i admiració". 

Un mes després i com a cloenda de l'exposició, el dijous dia 30 de juny a les 19.30h es projectarà l'audiovisual del mateix nom. La exposició romandrà oberta del 30 de maig al 30 de juny amb el següent horari: De dilluns a divendres de les 6 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre.

 

Participació