«Los Hijos de la Tierra» , un al·legat sobre la medicina natural, a Terrassa

El Cinema Catalunya acull un cinefòrum amb motiu de la 25a Setmana del Medi Ambient

La Torre
29 de maig del 2016
Dins dels actes de celebració de la 25a Setmana del Medi Ambient a Terrassa, aquest dilluns, dia 30, a dos quarts de vuit del vespre, el Cinema Catalunya acollirà un cinefòrum ambiental. La pel·lícula escollida és Los hijos de la tierra d'Axel O’Mil i Patxi Uriz.

El director Patxi Uriz assistirà i participarà en l'acte i en el debat i reflexió d'aquesta peça que va guanyar el Premi Goya al millor curt documental 2016. Mostra, a través "d’homes i dones medicina" de diferents cultures, com el respecte i la vinculació amb la Mare Terra són imprescindibles per a la salut i el benestar de tots els éssers vius.

La pel·lícula convida a la recerca de nous camins de sanar, plantejant un al·legat a favor de la medicina natural. El missatge és que la nostra salut i la de la Terra no haurien de ser un negoci. Porta l’espectador a reflexionar sobre el sistema de salut actual. I tracta de fer veure a les persones que el gran repte és tornar a ser capaços de pensar en el bé comú, la Terra, la nostra major proveïdora de vida.

Entrades gratuïtes: S’han de demanar i reservar al Centre de documentació i Educació Ambiental (c. Pantà, 20) tel. 93 7397000 ext 4131. correu electrònic: cdea@terrassa.cat