Un incendi deixa al descobert una plantació de marihuana a Terrassa

La crema d'un quadre elèctric i el descuit dels traficants va fer que la Policia Municipal de Terrassa localitzés una vuitantena de plantes en un habitatge

La Torre
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:38h
Dijous pels volts de la una de la matinada, un particular va trucar la Policia Municipal de Terrassa perquè s'havien quedat sense llum a tot l'edifici. Sembla ser que l'origen era el comptador elèctric i el problema era que els residents del pis ocupat de la planta baixa havien punxat el quadre i aquest s'havia cremat. Els Bombers van ocupar-se de l'extinció del foc.

El requirent però també va informar que havia vist com els ocupants d'aquell pis havien tret el bombí de la porta i l'havien deixada oberta. A més, segons ell, aquella mateixa nit els havia vist buidant l'habitatge, com si es traslladessin.

Els agents van inspeccionar l'habitatge, que efectivament restava obert. A l'interior del pis van trobar-se amb tres de les quatre habitacions plenes de plantes de marihuana. La Policia va comptabilitzar-ne prop de 80. Al terra, s'havien deixat llums preparades per recollir i bombetes. El pis va quedar custodiat amb vigilància policial.