Un Egara de Terrassa en forma juga la Final Four de la Lliga d'hoquei

Fustagueras afirma que "som conscients de l'ocasió que se'ns presenta”

La Torre
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:41h
Ha arribat l'hora "D" i el Club Egara DHA disputarà aquest dissabte (a la una, en streaming per la web del club) la Final Four de la Lliga a Madrid. El conjunt ratllat de Terrassa s'enfrontarà a les semifinals al Club de Campo, l'equip amfitrió.

L'entrenador Patricio Keenan creu que “a diferencia d'altres anys, l'Egara arriba molt bé, en plena forma. Som un equip madur i compensat i, a més, tenim ja tres anys d'experiència que ens reforcen. Afrontem una nova oportunitat per poder arribar a un gran títol”.

El tècnic argentí avisava que “tenim la semifinal més complicada dels últims anys. El Club de Campo és un equip potent, amb dos o tres jugadors molt determinants i un bon penalti-córner. A més, tenen el factor camp al seu favor”.

El capità ratllat, Guillem Fustagueras, compartia l'opinió de Keenan. “Segurament és la Final Four més igualada”. Però afegia: “Nosaltres estem bé, som optimistes i afrontem aquest repte molt motivats. Som conscients de l'ocasió que se'ns presenta”. Fustagueras insistia en què “veig l'equip molt unit i centrat. Hem de seguir treballant amb humilitat”. La Final Four del Club Egara es podrà seguir en directe a través d'streaming per la web oficial del club. La resta de la competició també l'oferirà la web de la RFEH.