S'inicien noves activitats al Centre Ambiental Bonvilar de Terrassa

El programa ofereix 11 actes, la primera de les quals aquest diumenge, que inviten a la ciutadania a gaudir i conèixer el CIAB i l'Anella Verda de Terrassa

La Torre
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 8:38h
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, proposa un variat programa d’activitats de cap de setmana al Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) i l’Anella Verda per a la temporada 2016. Les propostes inclouen un total d’11 activitats adreçades a infants, esportistes i públic en general.

La primera començarà el proper diumenge, 29 de maig; i la darrera, el 20 de novembre. En tots dos casos, es tracta de caminades suaus per l’entorn natural. Totes les activitats són gratuïtes i algunes requereixen reserva prèvia.

Les diferents propostes del programa són una invitació a la ciutadania per descobrir i gaudir els espais naturals de l’Anella Verda de formes molt diverses. Entre l’oferta hi podem trobar tallers infantils, excursions, caminades i rutes guiades, sense oblidar les activitats esportives i de benestar, com la marxa nòrdica o el fitness pre i post part.

El CIAB es troba al peu del camí dels Plans de Bonvilar, en mig d’uns terrenys de gran valor ecològic i social, sent un excel·lent punt de partida per conèixer l’Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt. Obre els caps de setmana entre març i novembre, i funciona com a punt d’informació per als visitants i com a centre de divulgació, impulsant campanyes per fomentar el coneixement d’aquests espais i el respecte pel medi natural. A més de conèixer l’equipament i el seu entorn, les activitats programades permetran conèixer l’Anella Verda en el seu conjunt.
 

Programa d'activitats al CIAB