Terrassa s'adhereix al front municipal per garantir el dret a l'habitatge

La Torre
26 de maig del 2016
Trobada de regidors per fer front a l'emergència habitacional
Trobada de regidors per fer front a l'emergència habitacional | Foto: Observatori DESC

Trobada de regidors per fer front a l'emergència habitacional Foto: Observatori DESC


La regidora d’Habitatge i Mediació Comunitària, Lluïsa Melgares, ha participat a la trobada municipal per compartir una Proposta d’actuacions urgents i coordinades pel dret a l’habitatge i als subministraments, organitzada pel grup promotor de la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica (format per l’Aliança contra la Pobresa Energètica, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Observatori DESC). L’acte s’ha celebrat a la seu de l’observatori, a Barcelona.
 
Els participants a la trobada han debatut una proposta, presentada pel Grup Promotor, per a desenvolupar accions urgents adreçades a donar resposta a les situacions de pèrdua d'habitatge i pobresa energètica, arran del recurs parcial a la llei 24/15 presentat pel Govern de l’Estat davant el Tribunal Constitucional. L’Ajuntament de Terrassa s’ha adherit a la proposta.
 
A la trobada han participat, a més de les entitats organitzadores, representants dels ajuntaments de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Lleida, Tarragona, Mataró, Santa Coloma de Gramanet, Reus, Girona i Sant Cugat del Vallès, de l’Associació de Municipis de Catalunya i de la Federació de Municipis de Catalunya.