L'associació d'estudis poètics CEPAEC Siglo XXII obre seu a Terrassa

La Torre
29 de maig del 2016
La junta de l'associació de poetes a Terrassa
La junta de l'associació de poetes a Terrassa | Foto: CEPAEC

CEPAEC Siglo XXII, Associació d'Estudis Poètics, ha anunciat el seu canvi de domicili oficial i s'ha instal·lat a Terrassa, per tal d'apropar-se "més a la ciutadania sense deixar les activitats que durant els nostres 25 anys d'existència hem estat realitzant". L'objectiu doncs és mantenir la seva proposta de cursos, xerrades, exposicions, recitals i conferències sobre diferents temes socials i culturals amb col·laboració amb altres entitats i associacions. 

L'entitat a més ha presentat nova junta directiva encapçalada per Jesús Pérez Marquis, amb David Prats Valverde com a vicepresident, i José Oriol com a secretari. El tresorer serà Xavi Salvador Guerrero.

El domicili de l'associació estarà situat al carrer d'Alexandre Galí, 77, Local 8 i malgrat que l'àmbit de l'associació serà majoritàriament en territori català, no exclouen arribar a altres àmbits estatals o internacionals.

Entre els seus objectius hi ha fomentar i potenciar l'estudi sobre la poesia en l'entorn present, passat i futur; realitzar recitals cants poètics i musicals; fomentar les xerrades, els col·loquis i les conferències sobre temes culturals i socials o unificar els esforços i inquietuds dels poetes, escriptors, pintors, músics, cantautors, etc. en el seu afany de lluita per la cultura.