L'Escola Pia de Terrassa gradua els primers alumnes del Batxibac

Aquesta nova modalitat de batxillerat permetrà als estudiants accedir amb igualtat de condicions tant a les universitat catalanes i espanyoles com a les franceses

La Torre
26 de maig del 2016
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat va posar en marxa ara fa uns mesos una nova modalitat de batxillerat, el Batxibac, que incrementa les opcions de futur dels joves perquè aporta una doble titulació, la del batxiller propi i la del baccalauréat (batxillerat francès) i possibilita als alumnes poder estudiar tant a les universitats catalanes com a les franceses i també als països francòfons. L'únic centre a la nostra ciutat que oferia aquesta possibilitat era l'Escola Pia de Terrassa.

Aquest curs, doncs, el centre egarenc ha graduat la primera promoció d'alumnes en aquesta modalitat, i és que tots els estudiants d'aquesta modalitat ja han realitzat les proves escrites o selectivitat francesa i tots han aprovat. Així doncs, a partir d'ara ja poden fer la preinscipció per accedir tant a les universitats francòfones (que no precisen nota de tall) com a les catalanes i espanyoles.