Bona assistència a la Feria de la Primavera de Terrassa

per La Torre, 25 de maig de 2016 a les 06:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Mani va ser l'estrella del cap de setmana Foto: Flamencología


El Concert de El Mani va ser el punt apoteòsic del primer cap de setmana de la Feria de la Primavera, a l'avinguda del Vallès, organitzat per l'Associació Flamencología ACA nuevos aires del camino. Milers de persones es van acostar al recinte que acollia no només paradetes de les entitats sinó també una fira d'atraccions i diversos espectacles en directe. 


Els dos dies van tenir molta afluència de persones i només les pluges de diumenge van fer que s'hagués de cancel·lar les actuacions de ball d'Ana Marin i de Curro Baeza. La resta d'actes es van poder dur amb normalitat. Els quadres de ball de Rosi Ugal, amb més de 40 participants, i l'actuació estrella de El Mani van complir amb escreix les expectatives.

Els organitzadors afirmen que els responsables de les casetes estan molt satisfets de la bona rebuda de la fira. Aquesta setmana es manté la fira d'atraccions i els espectacles en directe es reprendran aquest proper cap de setmana.

 

 

Participació