Castillejo i Ballesteros guanyen la cursa Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple

Carme Ballesteros es va imposar en la categoria femenina
Carme Ballesteros es va imposar en la categoria femenina | Foto: AEMMT
La Torre
24 de maig del 2016

Carme Ballesteros es va imposar en la categoria femenina Foto: AEMMT


Aquest diumenge, el Circuit de Barcelona-Catalunya va acollir una nova edició de la cursa solidaria Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple, que ha celebrat el seu setzè aniversari organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT). Uns 3.000 atletes van participar en les diferents proves organitzades en benefici de l’esclerosi múltiple mentre que unes 10.000 persones van visitar el Circuit de Barcelona-Catalunya per celebrar aquesta jornada solidària.

La jornada es va iniciar amb la cursa reina, la dels 10.000 metres (dues voltes al traçat del circuit). Amb una important participació, a les 9:30 hores es va donar el tret de sortida. La cursa va estar dominada, des del seu inici, pels corredors que van pujar al pòdium. Amb un temps de 31'41”, Carles Castillejo, un dels favorits per la victòria va certificar els pronòstics previs imposant-se en aquesta carrera i mostrant el bon nivell esportiu de l'atleta que prepara un Campionat d'Europa i uns Jocs Olímpics. La segona posició la va ocupar un atleta habitual, Enrique Luque, guanyador en l'edició 2014 i 2015, marcant un crono de 31'58”, rebaixant el temps marcat l'any passat que va estar de 32'08”. La tercera plaça del pòdium la va ocupar Carles Montllor amb un temps de 32'04” repetint la mateixa posició que en la quinzena edició. Aquesta cursa va comptar amb la presència d'un destacat esportista nacional Abel Antón que va donar el seu suport a la lluita contra aquesta malaltia.

En categoria femenina, la cursa dels 10km. va tenir una clara guanyadora que va liderar la carrera des dels seus inicis, la corredora terrassenca i una habitual en aquesta cita, Carme Ballesteros va anotar en el seu palmarés la seva tercera victòria, 2002, 2003 i 2016, creuant la línia de meta amb un temps de 41'15”. A més d'un minut de diferència entrava la segona classificada, Inés Echevarria, amb un temps de 42'33”. Estefania Casado, tercera classificada, es va disputar aquesta posició amb Leticia Perez, un segon de diferencia va fer pujar a Casado al pòdium amb un temps de 43'48”.
 

Castillejo va liderar la cursa des de bon inici Foto: AEMMT



La cursa dels 5.000 metres (1 volta al circuit) va estar dominada per Josep Díaz que va creuar línia de meta en solitari amb un crono de 16'43”. El segon classificat, David Gonzalo va marcar un temps de 17'06” completant aquest pòdium dels 5.000 metres Juan Miguel López amb un temps de 17'13”.

En els 5km. femenins, Arantxa Suau es va imposar de forma clara creuant línia de meta en solitària amb un crono de 20’32”, a casi mig minut de la segona classificada, Sandra Pérez que va cobrir aquesta distància amb un temps de 22'00”. La tercera posició va estar per Paula Del Amo amb un temps de 22'21”.