Agnès Petit, de Terrassa, a la llista d'En Comú Podem a les eleccions del 26-J

Lucia Martín, número dos en substitució de Marta Sibina

ACN/La Torre
24 de maig del 2016
Actualitzat el 25 de maig a les 16:03h
En Comú Podem ha registrat avui les llistes per a les eleccions del 26 de juny, amb presència egarenca. A diferència de les anteriors, Lucia Martín serà la número dos per Barcelona en substitució de Marta Sibina. Sònia Farré, candidata independent, ocuparà el quart lloc i Agnès Petit, vinculada a Terrassa En Comú, serà la número onze.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tancarà la llista de la candidatura per aquesta circumscripció. Martín s’ha forjat en el moviment pel dret a l’habitatge pel que fa a la lluita social. És enginyera química i té estudis de doctorat en Ciències Ambientals i des del 2009 ha format parc del grup impulsor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Barcelona.
 
De la seva banda, Sònia Farré, número quatre per Barcelona, és professora de català a secundària i ha format part de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute. També és membre del Procés Constituent.

En Comú Podem va presentar el 21 de maig els caps de llista al municipi més petit de Catalunya, Sant Jaume de Frontanyà, on es va anunciar que Marta Sibina, candidata independent, encapçalarà la llista per Girona. Dolors Terradas, que va ser diputada d’En Comú Podem per Girona en la passada legislatura, ha decidit no tornar a presentar-se per motius personals.

Sibina és fundadora de la revista ‘Cafèambllet’, una publicació local que va destapar diversos casos de corrupció a la sanitat catalana i que va acabar sent una revista gratuïta distribuïda per tot Catalunya. 

A Sant Jaume de Frontanyà, també es va donar a conèixer que Jaume Moya i Fèlix Alonso repetiran com a caps de llista per Lleida i Tarragona, respectivament.

Xavier Domènech torna a repetir com a cap de llista i afronta la campanya electoral amb el lema ‘Guanyar el Canvi’.