Patricia Castro, del Terrassa, vuitena en 200 m lliures a l'Europeu de Londres

Albert Puig, desè amb el relleu estatal de 4x200 m lliures masculins

23 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:14h

La nedadora del Club Natació Terrassa Patricia Castro va aconseguir un magnífic vuitè lloc en 200 m lliures en el XXXIII Campionat d’Europa Absolut de Natació que va concloure ahir a Londres.

Després de la medalla de plata assolida com a integrant del quartet de 4x200 m lliures femenins, Castro va demostrar el bon estat de forma que travessa en classificar-se per a la final amb el vuitè millor temps de les semifinalistes, 1.58.83. La nedadora madrilenya va millorar lleugerament el seu registre en la final, prova en què va acabar vuitena amb 1.58.69. La italiana Federica Pellegrini va proclamar-se campiona amb 1.55.93, tot superant in extremis l’holandesa Femke Heemskerk, plata amb 1.55.97. El bronze va correspondre a la francesa Charlotte Bonnet (1.56.51).

Per la seva banda, Albert Puig no va poder classificar-se per a la final dels 4x200 m lliures masculins, ja que el quartet espanyol, que van completar Marc Sánchez, Víctor Manuel Martín i Eduardo Solaeche, va ser desè en les sèries matinals amb una marca de 7.17.17. L’egarenc va nedar la tercera posta i va ser el més ràpid dels quatre rellevistes amb un registre d’1.48.23.