De ruta per Terrassa de tapa en tapa

Un total de 71 establiments participen en la setena edició del certamen gastronòmic

La Torre
22 de maig del 2016
Actualitzat el 23 de maig a les 12:29h
Des del 20 de maig i fins al 19 de juny tindrà lloc la 7a edició de la Ruta i Concurs de Tapes, Terrassa de Tapa en Tapa. Impulsat pel Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca i Estrella Damm, amb el suport de Terrassa Gastronòmica enguany compta amb la participació de 71 establiments. 

Com ja és habitual, el client podrà gaudir d'una tapa + un quinto o canya per al preu de 2,50 euros. Per participar en el sorteig només cal dirigir-se a qualsevol dels establiments adherits a la campanya, tastar la tapa i entregar la guia per tal que us posin el segell del local. Valoreu la tapa (5 “m’ha agradat molt” i 1 “no m’ha agradat”).

Un cop acabada la campanya, dipositeu la guia segellada fins dilluns 27 de juny, amb la butlleta, emplenada amb les vostres dades a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Masia Freixa, pl. Josep Freixa i Argemí, 11), al Gremi d’Hostaleria (Ctra. Castellar, 94), al Diari de Terrassa (c. Vallhonrat, 45), a la Cambra de Comerç de Terrassa (c. Blasco de Garay, 29-49) o a la Cecot (c. Sant Pau, 6).
 

Guia d'establiments i tapes de la ruta