23
de maig
del
2016
Sopar de final de curs de cuina, hoteleria i restauració Foto: Aj. Terrassa
Aquesta setmana va tenir lloc el Sopar de cloenda dels cursos d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració que s’han impartit en el marc dels Programes de Transició al Treball (PTT). L’acte va tenir lloc a la cafeteria de l’Hospital Sant Llàtzer i hi van assistir, a més de la regidora Rosa Maria Ribera, representants del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de l’empresa ISS, que s’encarrega de la formació tècnica dels alumnes, i del Consorci Sanitari de Terrassa. Els mateixos alumnes van cuinar i servir el sopar com a pràctica de final de curs.
Els Programes de Transició al Treball són uns Programes de Formació i Inserció que s’adrecen al col·lectiu de joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que tenen com a objectiu afavorir la seva incorporació al món del treball, o bé, si s'escau, la seva continuïtat en el sistema educatiu.