La Torre sorteja entrades per escoltar «La Novena de Beethoven» a Terrassa

per La Torre, 22 de maig de 2016 a les 10:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja una entrada doble per anar a veure La Novena de Beethoven a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès juntament amb el Cor de Cambra de Granollers i el Cor de la Diputació de Girona. Serà aquest divendres dia 27 de maig a les nou del vespre al Centre Cultural de Terrassa

La Novena de Beethoven no només és una obra meravellosa, és també una obra que crida a la comunitat, que desperta emocions profundes, que desperta el desig de compartir i de trobar-se. Compartir L’Himne a la Joia de Beethoven, a la fi, compartir l’alegria i la felicitat té un extraordinari valor que resulta cabdal en qualsevol acció transformadora que es vulgui emprendre en el nostre entorn. Per recordar que mai no estaràs sol perquè sol no es pot canviar el món. Aquest concert té una durada aproximada de 70 minuts.


Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dimecres, a les 23 hores. 

- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació