Inici obres de millora de clavegueram al carrer Sant Isidre de Viladecavalls

L'objectiu és solucionar l'acumulació d'aigües residuals i garantir una millor qualitat del sistema de depuració a la zona

La Torre
22 de maig del 2016
Aquesta setmana, l’Ajuntament va iniciar les obres de millora de la xarxa de clavegueram del carrer de Sant Isidre a Can Corbera, per tal de donar solució a la problemàtica existent d’acumulació d’aigües residuals i garantir una millor qualitat del sistema de depuració a la zona.

Els treballs, a càrrec de l’empresa Dipco Olesa S.L, consisteixen  principalment en el bombament i impulsió d’aigües residuals des del punt inferior del carrer fins  a la xarxa existent a la carretera de Can Buixeres, la qual està connectada a l’EDAR de Can Purull.

Per aconseguir-ho es construirà un pou impulsor i una nova canonada en alta, al costat dels sistemes de gravetat existents. El pressupost d’execució, ascendeix a 60.515,04 euros.

El termini aproximat de les obres serà de 2 mesos i no es preveu talls de carrers. Durant l’execució d’aquestes el Consistori vetllarà per tal de minimitzar les possibles molèsties derivades d’aquesta actuació.