LinkedIn invalida la contrasenya de més de 100 milions d'usuaris

Les dades són fruit d'un atac que la xarxa social per a professionals va patir el 2012 | Fins ara, es creia que només s'havien aconseguit les contrasenyes de 6 milions de comptes

Redacció
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:12h
La xarxa social LinkedIn, centrada en relacions entre professionals, ha obligat a 100 milions d'usuaris a canviar les seves contrasenyes després de descobrir que el robatori de dades que va patir l'any 2012 i en què es calculava que s'haurien aconseguit les dades de 6 milions d'usuaris, en realitat va ser molt més greu i els atacants haurien aconseguit les contrasenyes de molts més usuaris. La companyia ja ha enviat mails a molts usuaris amb els detalls.

LinkedIn explica al seu bloc que obligaran a canviar la contrasenya a tots els comptes creats abans del robatori de dades de 2012 que no l'hagin canviat des de llavors, a més dels 100 milions de comptes que s'han publicat darrerament i que encara provenien d'aquell atac. A més, la companyia recomana als usuaris canviar la seva contrasenya cada cert temps per seguretat.