Demanen 10 mil euros de multa per als pares de Terrassa que van agredir un àrbitre d'hoquei

Els fets van passar el maig de l'any passat després d'un derbi que enfrontava l'Atlètic Terrassa amb l'Egara | Comissió Antiviolència també els imposa dos anys sense accedir a cap recinte esportiu

La Torre
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:52h
La Comissió Antiviolència ha acordat aquest dijous proposar una multa de 10.000 euros i prohibir l'accés als recintes esportius per un període de dos anys a cadascun dels dos aficionats, veïns de Terrassa, que van agredir brutalment un àrbitre en un partit d'hoquei, fins a perdre el coneixement i caure al terra.

Els fets van passar ara fa un any a l'acabar el partit que enfrontava l'Atlètic Terrassa amb el Club Egara, i en el qual ambdós equips es jugaven un lloc per accedir a la final del Campionat d'Espanya Cadet d'Hoquei Masculí. Els ratllats van guanyar 2 a 1 en un partit disputat al Club de Campo. 

Quan l'àrbitre va xiular el final dos dels pares de nois de l'Atlètic van saltar a la gespa i el van colpejar. Jugadors dels dos equips i espectadors van intervenir per aturar la baralla. El col·legiat, amb ferides lleus, va aconseguir identificar tots dos autors i va presentar una denúncia a la Policia Nacional. 

Un parell de mesos després que es produís l'agressió, la junta directiva de l'Atlètic Terrassa va acordar resoldre els dos expedients incoats als dos socis i els va imposar una sanció d'expulsió del club.