Comunicat de clubs de Terrassa sobre el monitor acusat d'abús a menors

L'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca afirma que en la darrera reunió ja es tenia coneixement que el cas de l'home acusat d'abús sexual a menors estava sent investigat pels Mossos

La Torre
20 de maig del 2016
Actualitzat el 21 de maig a les 14:21h
L'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca ha emès un comunicat en relació al veí de Terrassa de 27 anys que havia exerciti de monitor de futbol en diversos clubs de Terrassa, Ullastrell, Sabadell i altres, i que ha ingressat a presó acusat presumptament de delictes d'agressió i abús sexual a menors, tinença de pornografia infantil i corrupció de menors.

L'entitat afirma que en la darrera reunió del passat dijous 5 de maig de 2016, es va tractar i debatre sobre algunes informacions rebudes i pendents de contrastar sobre el cas del monitor denunciat, i afirmen que ja teníem coneixement que es trobava en mans dels cossos de seguretat.

Davant la publicació de la notícia, l'ACFTC vol deixar palès el seu "rebuig i condemna a qualsevol abús i vulneració dels drets dels infants i refermem la nostra voluntat de col·laborar amb les forces o els cossos de seguretat de l'Estat i amb els Mossos d'Esquadra en la tasca per eradicar tota mena d’abusos en qualsevol àmbit esportiu/social". Així mateix, manifesten que confien "en la justícia per arribar a fons en l’aclariment d’aquests fets".

Finalment, l'Associació vol refermar també "el nostre afecte, comprensió i suport a les víctimes i a les seves famílies".