Torna la Fira de la Primavera de Cruz de Mayo i Flamencología de Terrassa

L'avinguda del Tèxtil acollirà casetes de les entitats participants, una fira d'atraccions i actuacions musicals en directe a partir d'aquest divendres

La Torre
19 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:34h
Aquest divendres, a partir de les set de la tarda, s'iniciarà la tercera edició de la Fira de la Primavera de Terrassa organitzada per les entitats Cruz de Mayo i Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino. La fira s'allargarà fins al proper 29 de maig, i s'obre al públic cada dia a partir de la mateixa hora. La seva ubicació serà a l'avinguda Tèxtil al costat del Parc Vallès. 

Després d'anys desapareguda, el 2014, Cruz de Mayo, amb Antonio Martín Berjillo com a president, juntament amb l'associació de firants del Vallès van decidir reactivar, amb la col·laboració d'altres entitats culturals, aquesta Fira de la Primavera.

La fira comptarà amb casetes de les entitats culturals Cruz de Mayo, Flamencología i Blanca Paloma, a més de poder gaudir d'espectacles en viu i les diferents atraccions de la típica fira. També es podran participar en tallers amb la presència d'artistes com El Mani, Zambrita, Toni Torres o Diego Benjumea, de grups com la colla Jove Diables de ant Llorenç, quadres de ball i Ana MArín, o el Grupo Olé de Terrassa.