Presó per un veí de Terrassa acusat d'agressió i abús sexual a menors

L'home de 27 anys va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra el passat 11 de maig

Lluïsa Tarrida
19 de maig del 2016
Actualitzat el 20 de maig a les 16:40h
La comissaria de Terrassa ha recollit, fins ara, un total de quatre denúncies contra el mateix individu
La comissaria de Terrassa ha recollit, fins ara, un total de quatre denúncies contra el mateix individu | Foto: Cristina Moraguez
Un home de 27 anys, veí de Terrassa i de nacionalitat espanyola, va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra el passat 11 de maig acusat presumptament de quatre delictes: agressió sexual a menors, abús sexual a menors, tinença de pornografia infantil i corrupció de menors. L'home, que havia exercit com a monitor d'una escola de futbol de la ciutat però també a Ullastrell i en altres clubs de la comarca- va passar a disposició judicial el passat divendres 13 de maig i el jutge va decretar-ne presó provisional a l'espera del judici.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa van actuar sobre l'individu en base a tres denúncies presentades en fets ocorreguts als anys 2014 i 2015 en què se l'acusa d'actes il·lícits amb menors. Així mateix, segons ha pogut saber La Torre, aquest mateix dijous, la policia catalana va recollir una quarta denúncia.

Mossos no han volgut revelar ni l'edat ni el veïnatge de les presumptes víctimes però han afirmat que la investigació roman oberta i que no es descarta que en els propers dies apareguin més denúncies contra el mateix home.