S'instal·la la tercera taula d'orientació de La Mola

Aquest matí un helicòpter s'enlairarà des de Can Robert per transportar la taula fins al cim

La Torre
19 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:43h
A les 11 d’aquest matí està previst que un helicòpter s’enlairi des de Can Robert per transportar la tercera taula d’orientació fins al cim de la Mola, a on s’instal·larà definitivament aquesta nova guia que permetrà llegir l’orografia de la zona.

La creació i instal·lació de la nova taula d’orientació ha estat un projecte promogut per la Unió Excursionista de Sabadell, a través de micromecenatge. Es tracta del tercer element d’aquestes característiques, després que el primer, instal·lat l’any 1960, es va deteriorar amb el pas del temps, i el segon, de 2009, es va treure el 2012 després de ser víctima d’actes vandàlics.

La nova taula, el projecte de la qual es va presentar públicament el 18 de març passat al Casal de Cultura, recordarà la primera: té un metre de diàmetre, amb un forat central de 30 centímetres i està lleugerament inclinada per tal de facilitar-ne la lectura. 

La inauguració oficial de la taula d’orientació es farà el proper diumenge, dia 22 de maig, a les 11 del matí i comptarà amb la presència del Diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer.