Les tines de la vall del Flequer acullen dissabte un recital poètic i literari

Es tracta d'una activitat organitzada per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes

Les tines de la vall del Flequer acolliran un recital poètic
Les tines de la vall del Flequer acolliran un recital poètic | Diputació
Redacció
20 de maig del 2016
El programa Poesia als parcs i en commemoració amb el Dia Europeu dels Parcs, organitza, aquest dissabte, 21 de maig, a les 18 h, un recital poètic i literari al voltant del vi sota el títol Do del vers al vi, i viceversa que tindrà com a marc les tines de la vall del Flequer (Carretera BV-1224 Pkm 4,2 el Pont de Vilomara), una activitat organitzada per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes.

El recital, a càrrec d'Albert Benzakry, veu, i Esteve Plantada, veu i piano, inclou la lectura de textos i poemes al voltant de la cultura del vi d'autors com Josep Pla, Josep Carner, Josep Maria de Sagarra, Marcial, Abu-Nawàs, Ibn AlZaqqaq, Charles Baudelaire, Marià Manent, Joan Vinyoli, Narcís Comadira, Francesc Parcerisas i Vicent Andrés i Estellés.

L'acte, d'accés gratuït, inclourà un tast de vi de la DO Pla de Bages a tots els assistents, en col·laboració amb el programa Parc a taula de la Xarxa de Parcs Naturals.

El programa Poesia als parcs. Lletres i paisatge, inclou en aquesta temporada un total de quinze espectacles poètics, dos actes commemoratius i un homenatge amb un total de 36 artistes, entre poetes i músics, a realitzar en espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.