Movistar comença a cobrar per l'excés de dades a partir d'avui

Redacció
18 de maig del 2016
Logotip de Movistar
Logotip de Movistar | Arxiu ND
Movistar comença a cobrar als seus clients de telefonia mòbil el consum de dades una vegada superen el paquet contractat per l'usuari, a partir d'avui dimecres 18 de maig. Així es manté la velocitat de navegació, excepte si l'usuari sol·licita l'opció de navegar a velocitat reduïda sense cost addicional.

La companyia telefònica ha informat als seus clients, al llarg d'aquest últim mes, que hauran de pagar d'1,5 cèntims d'euro per cada mega descarregat a màxima velocitat fins a 1GB, quan superin el seu límit de dades en el mòbil. Per aquest motiu, el màxim impacte que pot tenir aquest canvi en la política de la companyia és se sumin 15 euros al mes a la factura de l'usuari.

Movistar va oferir als usuaris la possibilitat de modificar el seu contracte amb la companyia sense penalització abans del 18 de maig, si no estaven d'acord amb aquest canvi, trucant gratis al 1004 o al 1489. Tot i això, els clients de la companyia podran trucar al 223528 per canviar aquest import i fixar-lo a zero euros. Amb aquesta especificació l'operadora no aplicarà al client el pagament per l'ús d'excés de dades mentre el client no sol·liciti modificar, novament, el límit, o bé canviï de contracte.