900 persones aspiren a un dels 14 llocs de treball que ofereix Eco-Equip

Un miler d'egarencs han realitzat les proves de selecció per cobrir l'ampliació de la plantilla del servei municipal de neteja | Aquest dimecres s'han realitzat les proves teòriques de llengua i coneixements

Els aspirants han omplert el Recinte Firal de Terrassa aquest dimecres
Els aspirants han omplert el Recinte Firal de Terrassa aquest dimecres | Foto: Cristóbal Castro
La Torre
18 de maig del 2016
Actualitzat el 19 de maig a les 8:28h

Aquest dimecres, prop d'un miler d'aspirants han omplert el Recinte Firal de Terrassa per dur a terme les proves de selecció per cobrir un total de 14 places de feina. Es tractava d'una convocatòria per a la contractació laboral indefinida de catorze peons i per a la confecció de la borsa de treball de peons per a l'empresa municipal de neteja Eco-Equip SA. 

Des de bon matí, els aspirants s'han concentrat a les portes del recinte per passar la primera prova de selecció. L'alfuència ha superat les expectatives. Gent de totes les edats i sexes han realitzat al llarg del matí diverses proves teòriques.

Els examens han consistit en un exercici de català i/o castellà i una prova de coneixements -100 preguntes relacionades amb les funcions específiques del lloc de treball. A més, els aspirants també hauran de superar una prova mèdica i la valoració de mèrits aportats. Les persones seleccionades també hauran de passar per un període de prova de tres mesos.

A més dels catorze llocs de treball directes que s'ofereixen, la societat municipal també ha obert una borsa de treball per tal de cobrir baixes temporals per malaltia, vacances o altres circumstàncies. Les bases especifiquen però que únicament formaran part d'aquesta bossa de contractació temporal les 60 primeres persones classificades després de l'assignació de les places de contractació indefinida.