Carme Ballesteros i Arnau López, guanyen la cursa de Viladecavalls

Podi masculí de la Cursa Popular
Podi masculí de la Cursa Popular | Foto: Aj. Viladecavalls
18 de maig del 2016

Podi masculí de la Cursa Popular Casal Familiar de Viladecavalls Foto: Aj. Viladecavalls

Més de 200 atletes van participar el passat diumenge 15 de maig a la 36a edició de la Cursa Popular Casal Familiar de Viladecavalls, que a banda de la cursa infantil d’1 i 2 km i la mini cursa de 3,5 km, va comptar amb uns 65 participants en la prova d’11,5 km.

El primer a arribar a la línia va ser Arnau López. L’atleta local del C.A. Manresa es va imposar a la prova d’11,5 km amb un fantàstic temps de 42 minuts i 43 segons i va treure més de mig minut al segon classificat Cesar Avellaneda que va creuar la meta amb una marca de 00.43.26. Va completar el podi Pere Fabregues amb un temps de 00.44.43.

Pel que fa a les noies, Carme Ballesteros del CIESC Domingo Catalán va repetir triomf per segon any consecutiu, en ser la primera dona a creuar la línia de meta amb els seus 52 minuts i 2 segons, segona va ser Paqui Miranda (00.56,37)  i tercera (00.58.46)

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada del Regidor d’esports Pedro Nogués van estar presents durant la cursa i van participar posteriorment de l’entrega de premis.

Des de l’Ajuntament es vol felicitar els guanyadors i participants, així com donar les gràcies a l’organització del Casal Familiar de Viladecavalls i la col·laboració de la Policia Local i Protecció Civil que el dia de la cursa van restar pendents de cada detall.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de la cursa al següent enllaç.

Podi femení de la Cursa Popular Casal Familiar de Viladecavalls Foto: Aj. Viladecavalls

Cursa infantil a Viladecavalls Foto: Aj. Viladecavalls