El júnior Pablo Mitjans, quart al XXVI Triatló de Sant Feliu de Guíxols

Eltriatleta del CN Terrassa Martí Sender va ser sisè en categoria cadet

19 de maig del 2016
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Pablo Mitjans va aconseguir una meritòria quarta posició en categoria júnior en el XXVI Triatló de Sant Feliu de Guíxols celebrat dissabte sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu.

Mitjans va aturar el crono en 1h16’53”, en una prova que va dominar Roger Manyà (Ass. Esportiva Rockets), guanyador amb 1h02’42”. La marca assolida per Mitjans el va situar en el 144è lloc d’una classificació general masculina que va encapçalar Jordi Relats (CT Granollers), amb un temps de 56’36”.

Així mateix, cal destacar que Martí Sender va ser sisè en categoria cadet amb un registre d’1h10’50”, marca que el va situar en 88a plaça de la general masculina.

El també cadet Abel Serra va ser 10è amb 1h13’51”, temps que el va col·locar en el lloc 116 de la general. El CN Terrassa Cicles Morenito va comptar amb dos representants més a la cita del Baix Empordà. Jordi Muela va finalitzar 54è amb una marca d’1h06’52”, mentre que Rubén Jiménez va haver d’abandonar per problemes mecànics a la bicicleta.