És agredit amb una barra de ferro en una discussió de trànsit a Terrassa

Un dels testimonis va gravar un vídeo com havia anat l'incident ocorregut al carrer Colom | L'autor de l'agressió es va fer escàpol després de colpejar diversos cops la víctima

La Torre
18 de maig del 2016
Actualitzat el 19 de maig a les 9:59h
Un veí del carrer Colom de Terrassa va trucar aquest dimarts pels volts de dos quarts de set de la tarda a la Policia Municipal. Estava presenciant la baralla entre dues persones, una de les quals havia agredit l'altre amb un objecte contundent.

Diverses unitats policials van desplaçar-se fins al lloc. Allà van localitzar la víctima malferida i tres testimonis que havien presenciat l'agressió. L'origen havia estat una discussió de trànsit, i un dels testimonis ho havia gravat en vídeo.

Les patrulles van realitzar una batuda per la zona per localitzar a l'autor de l'agressió però no hi va haver sort. El vehicle havia fugit en direcció nord i estava ocupat per tres persones. 

La víctima va ser assistida per una unitat del SEM. Després d'estabilitzar-la, la van traslladar a Mútua Terrassa amb contusions a la part dreta de les costelles i un trau a la barbeta que requeria punts de sutura.

A les tres de la matinada d'aquest dimecres, un agent fora de servei va localitzar el vehicle implicat en l'agressió. Es trobava obert i aparcat al carrer Marinel·lo Bosch. Es va donar avís a Egarvia que el va traslladar a prefectura per tal d'esbrinar els fets i identificar els autors escàpols de l'agressió. El vehicle no tenia assegurança vigent.