Agenda de concerts a la Nova Jazz Cava de Terrassa

Gemma Plans, Víctor de Diego i Joan Miquel Oliver omplen de música aquesta setmana la sala

La Torre
19 de maig del 2016
Gemma Plans Project amb Mario Rossy · Alon Yavnai · Carlos Martín · Esteve Pi
divendres, 20 maig, 2016 - 22:30
Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €
La cantant terrassenca Gemma Plans ens presenta el seu nou projecte, com a una exquisida antologia que recull els principals estils i sonoritats que han marcat la seva trajectòria musical. Iniciada als anys 80 amb els grups Do Porto, Pere Soto Grup i el seu propi Quintet, les seves principals influències - Carmen McRae, Ella Fitzgerald, Patti Austin, Flora Purim, Rosa Passos … - al llarg dels anys han desembocat a un estil personal ple de maduresa i energia.

Víctor de Diego Trio
Presentació Cd "Bittor" (Quadrant Records,2016)
dissabte, 21 maig, 2016 - 22:30
El saxofonista basc establert a Barcelona Victor de Diego presenta el seu setè treball discogràfic com a líder i segon amb la mateixa formació a trio titulat "Bittor". Acompanyat pels mateixos músics amb els que ja va presentar el seu anterior CD "Tribute" en importants Festivals de Jazz, com Donostia, Getxo, Terrassa, Logronyo, Castejón de Sos, Ubeda, etc. i en nombroses gires per tot Espanya i Alemanya, presenta ara "Bittor", producte d'aquesta experiència de tres anys de rodar la seva música amb un projecte estable. 

Joan Miquel Oliver
diumenge, 22 maig, 2016 - 20:00
Un any i mig desprès dels concerts de comiat dels llegendaris Antònia Font, el seu fundador, compositor i guitarrista retorna a lloms de Pegasus (2015), el seu tercer àlbum en solitari i primer des de la separació de la banda mallorquina. Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització.