Dani Ratera i Marc Nieto, en el Campionat d'Espanya de Triatló

Els egarencs Dani Ratera i Marc Nieto | Foto: CNT
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:58h

Els egarencs Dani Ratera i Marc Nieto Foto: CNT

Els triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera i Marc Nieto van participar dissabte en el Campionat d’Espanya de Triatló per Categories en modalitat esprint que va celebrar-se a Águilas (Múrcia).

La prova júnior va constar de 750 metres de natació, 21 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu, mentre que la cursa cadet va totalitzar 750 metres de natació, 9 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres de cursa a peu.

En categoria júnior, Dani Ratera va finalitzar en 62è lloc amb un registre d’1h08’04”. El títol va recaure en Alberto González (Arcade Inforhouse Santiago), campió amb 59’03”. Al seu torn, en categoria cadet, Marc Nieto va acabar en 82a posició amb un crono de 37’09”. El guanyador va ser Javier Romo (Arcos Triatlón Albacete), amb una marca de 32’26”.