El Gimnàstic Terrassa, al campionat d'Espanya de Clubs i la Copa d'Espanya

Les egarenques amb el gimnasta Ray Zapata
Les egarenques amb el gimnasta Ray Zapata | Foto: Gimnàstic Terrassa
La Torre
18 de maig del 2016

Les egarenques amb el gimnasta Ray Zapata Foto: Gimnàstic Terrassa


Aquest cap de setmana el Gimnàstic Terrassa ha competit a Valladolid en el Campionat d'Espanya de Clubs i la Copa d'Espanya, que aplega els millor clubs de l'Estat en un doble sistema de competició, per equips i individual.

En la modalitat de copa, categoria absoluta, hi ha participat la gimnasta Marta Sànchez, que després d'una bona competició, ha aconseguit la desena posició en la classificació general. En aquesta modalitat, a diferència del campionat d'Espanya, no hi ha classificació per nivells i totes les gimnastes competeixen en una sola modalitat, la qual cosa dóna molt mèrit al resultat assolit per l'egarenca. El seu resultat hagués pogut ser millor si no hagués tingut mala sort en un parell de caigudes, però ha estat una bona preparació per al pròxim campionat d'Europa júnior en el qual hi prendrà part.

En la modalitat per equips, el Gimnàstic Terrassa no ha tingut representació en categoria absoluta però si en aleví i base. 

En aleví Claudia Villalba, Clara Navarro, Mariona Fu Sacristán i Stefania Baiasu es van quedar a les portes del podi, en aconseguir una gran quarta posició.

En base, l'equip composat per Noa González, Maria Espada, Irene Ambrosio i Iris Espigares va finalitzar la competició en setena posició, mentre que Lucia López, Berta Regincós, Mireia Casado i Paula Flores van aconseguir la dissetena posició. 

Aquesta competició és la prèvia del campionat d'Espanya individual que tindrà lloc a principis de juliol, que aplegarà un nombre encara més ampli de gimnastes del Terrassa i que esdevé el punt culminant de la temporada esportiva.
 

L'equip base de l'entitat egarenca Foto: Gimnàstic Terrassa