Obertes les inscripcions per participar al Repte La Maurina de Terrassa

La cursa solidària, a benefici del Rebost, està pensada per a nens i nenes de 4 a 16 anys

La Torre
20 de maig del 2016
El proper 4 de juny tindrà lloc El repte Maurina. Tots corrent per una causa solidària. Des d'aquest dilluns els nens i nenes de 4 a 16 anys que vulguin participar en aquesta competició benèfica ja poden realitzar la seva inscripció. El dret d’inscripció serà aportant aliments, si pot ser sense gluten, tot i que també s’accepten altres tipus d’aliments. Tots els productes aniran a parar al Rebost de Terrassa.

Les inscripcions es faran exclusivament al formulari corresponent del portal d’internet i a l’oficina de l’Associació de Veïns de La Maurina amb adreça a l’avinguda Àngel Sallent, 55 de Terrassa els dilluns de 18:30h a 20:30h. El dia límit per a inscriure's és el 3 de juny a través d'internet o bé fins a 20 minuts abans de cada cursa. L'organització ha establert en 200, el límit de participants.

Les categories establertes es regiran per l’edat i sexe per les categories infantils i juvenils, i en funció d'aquestes el recorregut serà més o menys llarg.

La cursa està organitzada per l'AV La Maurina dins del marc del programa de la Festa Major del barri. Tots els recorreguts tenen la sortida i arribada al carrer Santa Maria Mazzarel·lo a l’alçada del carrer de l’Atlàntida.