Destrossa tres cotxes i la tanca de l'escola Abat Marcet de Terrassa

El conductor del vehicle causant dels danys va donar positiu en alcohol

La Torre
17 de maig del 2016
La Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís aquest dissabte a la matinada que s'havia produït un accident de trànsit. Els fets havien passat a l'avinguda Abat Marcet i hi havia implicats diversos vehicles.

Un turisme havia sortit de la via anant a col·lidir amb fins a tres vehicles estacionats a l'avinguda. En l'accident, també havia resultat destrossada la tanca de protecció del col·legi de l'Abat Marcet. 

El cotxe accidentat havia restat ocupant el vial i això impedia la circulació normal. Dotacions de la policia i el SEM van desplaçar-se fins al lloc ressenyat. L'avinguda va quedar tallada al trànsit durant unes hores fins que Egarvia va poder retirar el vehicle causant de l'accident. Eco-equip també va actuar netejant la calçada.

El conductor del vehicle va quedar malferit. Va ser atès pels serveis mèdics però va refusar ser traslladat a cap centre mèdic. Els agents van realitzar-li les proves d'alcoholèmia i l'individu va donar positiu a la prova estimativa amb un resultat de 0,50 MG/L, per la qual cosa va ser traslladat a prefectura. Allà totes les proves de precisió van ser positives.