Una empresa de Terrassa participa en la campanya «Puja't al núvol»

Ilimit ha estat escollida pel Ministeri d'Indústria per tal de proveir i oferir serveis del núvol a les PIMES i treballadors autònoms que rebran les ajudes per millorar les seves empreses tecnològicament

La Torre
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:47h
Amb l'eslògan del programa red.es, Puja't al núvol, el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, ha engegat una campanya amb la qual injectarà 40 milions d'euros a Pimes i treballadors autònoms, mitjançant els fons FEDER. Entre les empreses que hi participen n'hi ha una de Terrassa, Ilimit.

I és que per portar amb les màximes garanties aquest programa, el Ministeri ha homologat i autoritzat una sèrie d'empreses especialistes en l'arquitectura núvol, com és el cas de l'empresa egarenca. Ilimit amb 20 anys d'experiència al sector TIC va començar fent pàgines web i actualment s'ha convertit en un proveïdor de serveis gestionats (MSP) especialitzat en entorns Cloud. Amb aquestes ajudes de red.es se'ls ha homologat com a proveïdors per oferir servidors gestionats (IaaS) i serveis de veu ip per ajudar a pujar al núvol a la pime catalana.

El programa del Ministeri, que permetrà millorar tecnològicament empreses i autònoms, té com a objectiu modernitzar les petites i mitjanes empreses (Pimes) i millorar-ne la competitivitat. Per optar als ajuts, cal adherir-s'hi abans del 8 de juny d'aquest any, i l'import de les subvencions pot anar des dels 625 euros fins a un màxim de 15.000 euros.

El concepte de núvol o could computing té associats una sèrie d'avantatges especialment útils en el nostre món globalitzat: la disponibilitat geogràfica i horària, l'accés fàcil a les aplicacions i l'opció de només contractar el recursos necessaris. 

El programa Puja't al núvol compta amb diferents accions dirigides a potenciar el: comerç electrònic, accions de màrqueting, millorar la seguretat, gestionar còpies, no perdre trucades, no perdre oportunitats de venda, optimització dels costos i recursos, i emmagatzematge virtual.